Lucian Bute la Ottawa

Lucian Bute, campion mondial IBF la categoria supermijlocie şi personalitatea sportivă a  anului 2011 în provincia Québec, s-a intalnit ieri (8 februarie, 2012) la Ottawa cu numeroşi membri ai comunităţilor româneşti  din Montreal, Toronto, Ottawa-Gatineau şi Monteregie, reprezentanţi ai mediului academic, ai presei canadiene şi de limba română. La recepţia organizată în onoarea sportivului român de catre Ambasada României la Ottawa au participat şi ministrul de stat pentru sport, Bal  Gosal,  reprezentanţi ai Grupului de prietenie Canada-România din  Parlamentul canadian,   parlamentari, reprezentanţi ai ministerului  de externe, precum şi ambasadori.

Lucian Bute are până acum 30 de meciuri la profesionişti, toate câştigate, 24 dintre ele prin KO. Pugilistul român îşi propune în 2012 sa aibă trei lupte, dintre care una să fie pentru unificarea centurilor.

În deschiderea evenimentului, doamna Ambasador Elena Ştefoi a rostit o  scurtă alocuţiune, subliniind succesele înregistrate de sportivul român, dar şi modelul de reuşită, personală şi profesională, reprezentat de integrarea sa în societatea canadiană.

Fundaţia Carpatina a adunat în ultimii doi ani, de mai multe ori, fanii sportivului român la Sala Carpatina, pentru a-l susţine pe Lucian şi pentru a urmări în direct   – via Internet –  cele mai importante meciuri ale sale.

Iată câteva secvenţe de la întâlnirea de ieri, înregistrate de dl.Viorel Hudema, mare fan şi organizatorul serilor „BUTE” la Fundaţia Carpatina:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s