Te-ai înscris în Registrul Electoral?

În ședința din 31 august 2016, Guvernul României a aprobat unele măsuri pentru buna organizare și desfășurare a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2016. A fost decis și că data scrutinului electoral este 11 decembrie 2016.

Ca urmare, înscrierea în Registrul Electoral, pentru cetățenii români cu drept de vot se va putea realiza până la data de 14 septembrie 2016 și se va putea face și prin transmiterea, în format electronic, a cererii și a documentelor care atestă cetățenia română și domiciliul/reședința în străinătate, la adresa de e-mail: ottawa@mae.ro, cu mențiunea următoare în subiectul e-mailului:Cerere de înscriere în Registrul electoral – alegeri parlamentare 2016.

Cererea de înscriere în Registrul electoral trebuie să fie completată, datată, semnată olograf și transmisă scanat, în format PDF.

Modelul de cerere pentru înscriere în Registrul Electoral și informații cu privire la organizarea scrutinului din 11 decembrie și documentele necesare pentru înscriere în Registrul Electoral se găsesc pe site-ul Autorității Electorale Permanente:
http://www.roaep.ro/vot_strainatate/
și al Ministerului Afacerilor Externe:
http://www.mae.ro/parlamentare-2016

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s