Apel – Biserica Sf. Matei

Biserica Sf.Apostol Matei si Sf. Mare Mucenita Hristina are nevoie de sprijin financiar pentru a-si putea deschide usile de Craciun.

In momentul de fata se lucreaza la finisari, insemnand: amenajarea terenului din jurul bisericii (landscaping), instalarea liftului, fixarea crucii pe biserica, instalarea paratrasnetului, montarea usii la intrare si a celei dintre naos si pronaos, montarea sufitului, finisari interioare.

Vizionati constructia bisericii Sf. Matei, inceputa in mai 2016, in acest video de 3 minute:

« Ci adunaţi-vă comori în cer, unde nici molia, nici rugina nu le strică, unde furii nu le sapă şi nu le fură. Căci unde este comoara ta, acolo va fi şi inima ta. » (Matei 6:20-21)

Inca din anul 1982, cand a avut loc prima Sfanta Liturghie in cadrul Parohiei Sf. Matei, membrii bisericii au dorit sa aiba propriul locas de rugaciune.

Momentul s-a ivit in 2010 cand am cumparat o proprietate in Ottawa, unde am inceput constructia bisericii in 26 mai 2016. In momentul de fata se lucreaza la finisari, insemnand : amenajarea terenului din jurul bisericii (landscaping), instalarea liftului, fixarea crucii pe biserica, instalarea paratrasnetului, montarea usii la intrare, si a celei dintre naos si pronaos, montarea sufitului, finisari interioare.

Fiind o situatie de urgenta financiara, Consiliul Parohial impreuna cu membrii Consiliului Eparhial si sub indrumarea si binecuvantarea Preasfintitului Ioan Casian, Episcopul Canadei, au propus ca o solutie a iesirii din criza, lansarea acestui apel prin care, incercam sa adunam suma necesara tuturor lucrarilor mentionate anterior, cu speranta ca intrarea in biserica sa fie cel tarziu de Craciun, anul acesta (2017).

Astfel, primele 100 de persoane/familii care vor dona suma minima de $1350, pana in data de 30 noiembrie 2017, vor fi trecute in randul ctitorilor bisericii, iar numele lor vor fi scrise in Cartea Ctitorilor, care va fi asezata in piciorul Sfintei Mese, si  vor fi pomeniti la toate slujbele, de-a lungul existentei bisericii.

Pentru toate donatiile se va elibera  chitanta deductibila la taxe.

Aceasta jertfa fiind pentru biserica Lui Hristos, EL nu ramane dator, ci inmiit rasplateste celor care ajuta Biserica Sa.

Va multumim tuturor, rugandu-L pe Dumnezeu sa va binecuvinteze!

Preotul Grigorie si membrii Consiliului Parohial.

Pr. Grigorie Ţăpuc
Preot Paroh
Email: priest@sfmatei.ca
Phone: 819-775-3281
Cell: 613-878-1263

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s